Carving Fritid

Book leilighet nå!

Carving Fritid Leiligheter

Leilighetens beliggenhet er «ski in/ ski out » ved dalstasjonen til Stølen Skisenter. Nærmere skibakken kommer du ikke. I bygget har også Carving cafe tilhold, kjent for nydelig mat og flott atmosfære. Her kan du bokstavlig talt kjøre rett inn i stuen fra skiheisen.

 

Leilighet nr. 6
Leiligheten er på vel 100 kvadratmeter, fordelt over to etasjer med: 4 soverom, hvorav 3 med dobbeltseng og ett med familiekøye ( 2+1), samt en sovesofa på TV-stua oppe -Totalt 9+2 personer. Leiligheten har 2 bad, det ene med vaskemaskin, samt badstue. Leiligheten har høy standard med spisekrok og sittegruppe i 1 etg, samt en sittegruppe i TV-stua i 2. etasje. Moderne, hyggelig kjøkkenkrok med utstyr til 11 personer, oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap/fryseskap. Det er TV både i stua nede og TV-stua oppe.Det er Nrk 1+2+3, ingen kabel-tv. En liten terrasse. Leiligheten disponerer en skibod i underetg i leilighetsbygget og har egen p-plass i tilknytning til anlegget. Det er ikke tillatt med husdyr i leiligheten og det er ikke tillatt å røyke i leiligheten.

Leilighet nr. 1
Leiligheten er på ca 60 kvadratmeter, 6 overnattingsplasser. Leiligheten har høy standard og inneholder følgende:
Kombinert stue og kjøkken: Stekeovn og komfyr m/keramisk topp, stort kjøleskap m/frysedel, kaffetrakter, vannkoker og stue med 2 sofagrupper (en av dem er sovesofa), kjøkkenbord med plass for inntil 6 personer.
Tv m/Norgespakken (ca 20 kanaler) – (Ikke wifi-nettverk/internett).
2 soverom med familiekøye (dobbel nede + enkel opp), dyner og puter, dobbelt klesskap.
Bad m/badstu. Liten terrasse.
Leiligheten disponerer en skibod i underetg i leilighetsbygget.Det er ikke tillatt med husdyr i leiligheten og det er ikke tillatt å røyke i leiligheten.